Innovation sovesofa

innovation sovesofa
En Innovation sovesofa er lig med høj komfort, god kvalitet og et smukt design.

Med en sovesofa fra Innovation Living er du garanteret et multifunktionelt møbel, der bærer præg af en høj, dansk kvalitet og ikke mindst et uovertruffen design. Siden 1971 har Innovation Living lavet nogle af markedets absolut bedste sovesofaer, når det kommer til kvalitet, komfort og ikke mindst design.

Her på siden får du et glimrende kendskab til Innovation som brand og ikke mindst deres mange sovesofaer. Du kan læse alt, hvad der er værd at vide om mærket herunder historie, designere, produktion, madrastyper m.m. Derudover kan du lige herunder se nogle af de mest populære Innovation sovesofaer med dertilhørende sammenligning af priser, så du foretager det bedste køb.

Hos forhandleren Bedre Nætter kan du købe Innovation Living sovesofaer med prisgaranti

De mest populære Innovation sovesofaer

dublexo-innovation

Dublexo: Dublexo er en flot sovesofa, der bærer præg af et meget funktionelt design. Denne model egner sig især til dagligstuen som har brug for en komfortabel og smuk sofa – måske foran TV’et. Per Weiss er designeren bag, hvilket sikrer dig en kvalitet ud over det sædvanlige.

Rigtig mange vælger at kombinere denne Innovation sovesofa med en loungestol, hvilket er en super god ide. På den måde får du et fantastisk møbelsæt, der uden tvivl vil gøre din stue uhyre indbydende. Madrassen er i øvrigt håndlavet i Danmark, hvilket sikrer dig en af markedets absolut bedste kvaliteter.

[afp id=”13″]

innovation-cassius

Cassius: Cassius er en stilren og luksuriøs sovesofa, der bærer præg af en ekstra høj komfort. Ud over den høje komfort, så spiller designet også en stor rolle. Designet er nemlig uhyre stilfuldt uden at være ekstravagant. Sovesofaen vil uden tvivl passe til langt de fleste skandinaviske hjem.

I forhold til specifikationer måler Cassius 200 x 155 cm i udslået tilstand. Den er designet af Per Weiss, hvilket gør den ekstra eksklusiv. Derudover er den udstyret med en madras med pocketfjedre, hvilket sikrer dig den høje komfort.

[afp id=”7″]

zeal-sovesofa-innovation

Zeal: Zeal er en af de mest solgte sovesofaer fra Innovation – og med god grund. Denne enkle og flotte sovesofa er nemlig en meget overdådig kombination af høj kvalitet og uovertruffen design. Det simple og imødekommende design vil uden tvivl få et hvert rum til at virke mere indbydende.

Den måler 70 x 200 cm, hvilket gør den perfekt som soveplads for en enkelt person. Derudover er madrassen udstyret med pocketfjedre, hvilket giver dig en fortrinlig komfort. Som noget ganske unikt har Zeal armlæn, hvilket gør den ekstra god at sidde og slappe af i.

[afp id=”3″]

asmund-sovesofa-innovation

Asmund: Asmund betegnes som en af de bedste allround-sovesofaer på markedet. Denne model er kendt for at være uhyre stilfuld og bære præg af et klassisk design. Designet er ydermere minimalistisk, hvorfor den passer godt til en lignende indretningsstil.

En af de helt store fordele ved Asmund er, at du får en masse modificeringsmuligheder. Søvnkomforten er i øvrigt også helt i top takket være de komfortable pocketfjedre, der sidder i madrassen. Mange mener, at Asmund er ligeså god at sove på som en helt almindelig seng.

innovation-rhomb

Rhomb: Rhomb sovesofaen minder meget om den legendariske ”Sly-model” fra Innovation, hvilket kun er en positiv ting. For Sly har uden tvivl været en af de absolut største bestsellere. Rhomb er en uhyre funktionel og praktisk sovesofa som i øvrigt er designet af Per Weiss – derfor vil den med garanti klæde dit hjem.

Den måler 96 x 200 cm, hvorfor den lige akkurat kan bruges af to personer. Rhomb er uden tvivl en model som især gæsteværelset vil nyde godt af, da du på rekordtid kan omdanne sofaen til to meget kvalitetsfyldte sengepladser.

[afp id=”25″]

 

innovation unfurl

Unfurl: Unfurl er en Innovation sovesofa som bærer præg af et minimalistisk design og en umådelig høj komfort. Madrassen er håndproduceret i Danmark, hvilket sikrer dig en kvalitet ud over det sædvanlige. Du finder pocketfjedre i madrassen som er nogle af de mest komfortable fjedre på markedet – både når du skal sidde og sove i sovesofaen.

I udslået tilstand måler den 120 x 200 cm, hvorfor det bestemt ikke burde være noget problem at sove to på Unfurl. Du kan ydermere indstille ryglænet i forskellige positioner – og det er noget som mange finder meget fordelagtigt.

[afp id=”30″]

sovesofa i læder

Cubed 140: Cubed 140 Deluxe betegnes som en æstetisk smuk sovesofa, der bærer præg af en høj kvalitet, lang holdbarhed og ikke mindst en ligge- og søvnkomfort, der bidrager til en meget god nattesøvn. Cubed 140 er designet i et tidløst design, hvorfor den passer ind i langt de fleste hjem.

Den smukke kombination af retro og moderne elementer gør Cubed 140 Deluxe uhyre begejstrende at se på. De to kontraster er uden tvivl med til at løfte sovesofaen op på et højere niveau rent design- og udtryksmæssigt. Den måler 140 x 200 cm, hvorfor det ikke burde være noget problem at sove to personer på modellen.

[afp id=”10″]

One Room Living og Istyle kollektionen oplever stor succes

Innovation Living har to kollektioner som oplever enorm succes – både i Danmark, men i den grad også i udlandet herunder USA og Kina. De to kollektioner, der er tale om, er One Room Living og Istyle.

Istyle

Istyle kollektionen tager udgangspunkt i den populære Puzzle sovesofa, der siden dens ankomst har solgt i stor stil på det europæiske marked. Istyle er gået hen og blevet en uhyre vigtig del af Innovation Livings succes. Det er faktisk denne kollektion, der fik Innovation til at gå fra et ungdommeligt brand til en mere anerkendt og respekteret producent af sovesofaer.

Den dygtige designer Per Weiss var uden tvivl hovedmanden bag Istyle kollektionens succes. Hans eminente evne til at inddrage skandinavisk designkultur i kollektionen har vist sig at være meget lukrativ. De meget flotte og unikke designs har i den grad haft en stor, positiv effekt på salget af sovesofaerne i bl.a. USA, Europa og ikke mindst Asien. Der er ingen tvivl om, at Per Weiss har ramt hovedet på sømmet i forhold til målgruppens smag og krav til design, kvalitet og komfort.

Istyle kollektionen kan i dag købes i det meste af Europa. Derudover er kollektionen altid lagerført i Randers, hvor Innovation Living har lager og kontor.

One Room Living byggede videre på Istyles succes

One Room Living er en kollektion, der især bærer præg af sovesofaer i et mere klassisk design. Denne kollektion har i den grad været med til at cementere Innovation som et brand, der ikke udelukkende henvender sig til ungdommen. Især Sly modellen (se nedenstående video) er blevet solgt i stor stil takket være det klassiske design kombineret med en umådelig høj kvalitet.

One Room Living kollektionen får løbende tilført nye modeller. Derfor anbefaler vi uden tvivl, at du holder et skarpt øje med kollektionen, hvis du er på jagt efter en sovesofa som vil bidrage positivt til indretningen af din bolig. I næste afsfnit kan du i øvrigt finde to links, der linker til henholdsvis Istyle- og One Room Living kollektionen (fra 2016).

Om Innovation Living som brand

Innovation Randers A/S – Se regnskab og nøgletal

Email: mail@inno.dk

Officiel webadresse: www.innovationliving.com

CEO: Morten Lind Mølgaard

Seneste kataloger

Her ligger InnovationSom tidligere nævnt har Innovation Living rødder helt tilbage i 1971. Siden da er der sket mange ting, men kerneværdierne er de samme: Nemlig at skabe kvalitetsfyldte møbler som vil gøre boligen meget mere indbydende og bidrage til en større livskvalitet.

Flemming Højfeldt (grundlæggeren) startede i 1971 det vi i dag kender som Innovation Living. Dog var der dengang ikke det store fokus på sovesofaer. Derimod havde virksomheden stor succes med produktion og salg af de populære sækkestole. I dag er det luksuriøse sovesofaer som forbindes med Innovation Living.

1980’erne

I 80’erne fik virksomheden for alvor sat skub i produktionen og salget af sovesofaen. Faktisk var det en konkurrence som startede succesen. Konkurrencen gik ud på at finde de mest funktionelle og innovative sovesofaer som skulle ligge til grund for Innovation Livings egen produktion. Det var bl.a. denne konkurrence, der dannede grundstenene til kollektionen ved navn One Room Living.

Innovation Living globaliseres

I 1991 valgte Innovation Living at udvide forretningen i form af en associerende virksomhed i USA. Dette tiltag kombineret med oprettelsen af produktion og kontor i Kina i 1998 fik for alvor Innovation Living på verdenskortet. Globaliseringen har uden tvivl betydet, at virksomheden har fået en mere holistisk tilgang til både design og produktion. Og det giver i sidste ende nogle mere komplette produkter, der har nemt ved at differentiere sig fra andre modeller og brands.

Et uhyre miljøbevidst brand

Noget af det mest unikke ved Innovation sovesofaer er, at de er produceret med stor omtanke for miljøet. Virksomheden har siden sin spæde start haft et umådeligt stort fokus på miljøet, hvilket er med til at gøre brandet så stærkt som det er i dag.

Herunder kan du se eksempler på virksomhedens meget store fokus på miljøet:

  • Alt genanvendeligt affald fra produktionen bliver genbrugt
  • Jern, metal, plastik m.m. bliver genbrugt
  • Skumprodukter produceres af overskudsskum
  • Brændbart affald forbrændes i minimalt-forurenende anlæg

Når du køber en sovesofa fra Innovation, så kan du vide dig ganske sikker på, at den er produceret med stor hensyntagen til miljøet og naturen.

Håndlavede madrasser og skarpe designere

En af grundene til, at sovesofaernes komfort og kvalitet er så høj skyldes, at madrasserne bliver håndlavede på fabrikken i Danmark. På den måde kan du være sikker på at få en madras, der lever op til de strengeste kvalitetskrav.

Derudover har Innovation Living nogle af de absolut bedste designere. Et godt eksempel er Per Weiss som står bag flere bestsellere. Du kan læse meget mere om designerne bag sovesofaerne herunder.

Har base i Randers: Som dansker må vi godt være stolte af Innovation. Det er nemlig en dansk virksomhed, der har til huse i Randers.

Se videoen herunder og få et meget bedre kendskab til Innovation Living som brand. 

Verdensklasse designere med en holistisk sans for detaljer

Innovation Livings store succes skyldes i høj grad det unikke og kompetente team af designere, produktudviklere og tekniske eksperter som er tilknyttet virksomheden. Uden denne treenighed ville brandet ikke være meget værd.

Per Weiss brillerer med sit design

Hos Innovation Living finder du Per Weiss som er Creative Director. Per Weiss har været tilknyttet virksomheden siden 1989 og har uden tvivl haft en enorm betydning for den succes som brandet har oplevet. Per Weiss er i høj grad inspireret af de skandinaviske designtraditioner kombineret med mode- og livsstilstendenser, der hersker i tiden. Denne inspiration omsætter han til tidsløse designs, der imponerer hver eneste gang.

  • Per Weiss er født i 1959
  • Har været tilknyttet Innovation Living siden 1989
  • Startede sin karriere som musiker
  • Har studeret på arkitektskolen i Århus
  • Har arbejdet for Friis & Moltke and Schmidt, Hammer & Lassen

Oliver og Lukas WeissKrogh løfter den tunge arv med stil

Ud over Per Weiss er det også Studio WeissKrogh som designer sovesofaer til Innovation. Studio WeissKrogh består af brødrene Oliver og Lukas WeissKrogh som i øvrigt er søn af Per Weiss og Anne Mette Krogh (Global Interior Designer hos LEGO).

Studio WeissKrogh har et meget stort fokus på at designe produkter som er værdifulde, miljøvenlige og gennemtænkte. Produkter som i øvrigt giver en konkret værdi til slutbrugeren.

Frej sovesofaen er designet af Per Weiss og Studio WeissKrogh

Som noget ganske unikt er sovesofaen ved navn Frej designet af Per Weiss og Studio WeissKrogh. Der er altså tale om en sovesofa, der er designet af to generationer, hvilket alt andet lige giver modellen en masse historie.

Du kan læse mere om Frej sovesofaen her.

Sovesofaen er blevet et meget eftertragtet 2-i-1 møbel

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at sovesofaen er blevet et meget eftertragtet 2-i-1 møbel. Flere og flere danskere vælger at udsmykke deres hjem (især gæsteværelset/hobbyrummet) med en flot og funktionel sovesofa – fra blandt andre Innovation.

Nutidens sovesofaer har en glimrende søvnkomfort

Nutidens sovesofaer bærer præg af så høj en kvalitet, at du med ro i sindet kan bruge dem som en regulær seng. Mange af sovesofaerne (især fra Innovation) bliver produceret med en madras med pocketfjedre. En madras med pocketfjedre giver dig en fortrinlig komfort, der kan sammenlignes med en seng som er overmiddel i forhold til kvalitet.

Derfor kan sovesofaen være det perfekte alternativ til sengen, hvis du af den ene eller anden grund ikke har plads til en ”almindelig seng”. En af de helt store fordele ved at vælge en Innovation sovesofa er, at du ikke får en ”halv sofa” og en ”halv seng”. Innovation Living er nemlig så dygtige til at lave sovesofaer, at der faktisk er tale om en ”hel sofa” og en ”hel seng”. Du får altså det bedste fra to verdener i ét og samme møbel.

Derfor skal du købe en sovesofa – for eksempel fra Innovation Living

Du har allerede læst lidt om fordelene ved en sovesofa. Herunder kommer vi med nogle flere argumenter, der kan bekræfte dig i, at sovesofaen er et glimrende valg, hvis du mangler en kvalitativ soveplads.

Udnyt pladsen optimalt: Med en sovesofa kan du udnytte den plads du har til rådighed optimalt. Som du nok allerede har bemærket, så er der tale om et multifunktionelt møbel, der kan bruges som både sofa og seng. Det vil sige, at dette møbel for eksempel er perfekt til mindre lejligheder og lignende, hvor du ikke har plads til både en sofa og en seng.

Et meget moderne møbel: En anden god grund til at købe en sovesofa er, at der er tale om et meget moderne møbel. Det har nærmest aldrig været mere populært at have en sovesofa i hjemmet som det er lige nu. Dette skyldes især, at der findes et væld af smarte modeller som uden tvivl vil komplementere din nuværende indretningsstil.

Et perfekt møbel til iværksætteren: Hvis du er iværksætter og arbejder noget der ligner 24/7, så er det meget rart at have et lækkert møbel på kontoret, der giver dig mulighed for at sove godt. Med en sovesofa – fra Innovation – får du et møbel som med garanti vil genoplade dine batterier, så du vågner frisk og udhvilet – klar til endnu en lang og hård arbejdsdag.