Karup Bebop

bebop karup sovesofaMed et lidt alternativt design er Bebop sovesofaen et spændende valg. Denne model fra Karup oser nemlig af moderne nordisk design, som passer perfekt ind i det nutidige hjem. Det ses primært på den naturlige træramme, men naturligvis også sovesofaens form som helhed – for ikke at glemme de opfindsomme og lidt særlige farver som modellen fås i.

Som navnet angiver, er Bebop officielt en sovesofa. Dog kan den lidt mere end de fleste – du finder nemlig tre indstillinger. Den kan først og fremmest stå som en hyggelig to-personers sofa, dernæst som loungestol og til sidst som seng til en enkelt person. At der kun er en enkelt liggeplads lyder måske ikke af meget, men i mange tilfælde er det rigeligt, og der følger altså også den fordel med, at sovesofaen er langt nemmere at få plads til. Så hvis du mangler plads i stuen eller på værelset, giver det altså rigtig god mening at se på en mindre sovesofa som denne.

Bebop er altså en interessant sovesofa, når det kommer til designet, og den lever også op til de funktionelle krav. Med lækkert stof og fine materialer er der ikke noget at komme efter – Bebop er i den grad godkendt.

Se pris på sovesofaen

Video