Innovation Bifrost

bifrost-lounger-innovation-sovesofaPå udkig efter en lækker sovesofa? Bifrost Lounger et godt bud. Her kommer vi ind på, hvorfor den netop er god at vælge og giver dig et par gode grunde til at investere i en sovesofa i det hele taget.

En sovesofa skal se godt ud, når den står som en sofa, og være behagelig at ligge i, når den fungerer som seng. Et stærkt bud på en optimal én af slagsen er Bifrost Lounger – som du faktisk kun er nogle få klik fra at kunne få hjem i boligen!

Bifrost Lounger er en kvalitetssovesofa, hvilket prisen også antyder. Lad os se på, hvad der gør den til et godt køb!

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”5″]

Mulige farver: Grå, Blå, Sort, Hvid m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”5″]

 

Specifikationer Bifrost Lounger

  • 155 x 200 cm – super bred i forhold til øvrige sovesofaer
  • Excess Pocket Fjedre
  • Mulighed for specialstof
  • Armlæn i sortmalet træ

En rigtig god grund til at vælge lige præcis denne sovesofa er, at den har en rigtig solid længde i forhold til andre modeller. Bredden er altså noget tættere på en almindelig dobbeltseng, og det må siges at være et godt argument for at se nærmere på Bifrost Lounger frem for andre, mindre sovesofaer.

Komforten er helt i top, hvad enten du sidder i den som sofa eller ligger i den som seng. Det skyldes de effektive excess pocket fjedre, som sikrer, at der altid er en god komfort.

Vi må dog heller ikke glemme at nævne designet, der nu engang forbliver sovesofaens største force. Bifrost Lounger har nemlig et utroligt stilrent og luksuriøst design ved siden af sin funktionalitet. Du kan sagtens have den stående i stuen uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt designet nu også er godt nok – for det er det bestemt. Du kan i øvrigt selv modificere designet på et par måder, såfremt du vælger at købe den med specialstof. Dette koster en smule mere, men hvis du er ude efter et bestemt design, kan det med sikkerhed være pengene værd.

Derfor skal du have en Bifrost Lounger

En sovesofa er oplagt at investere i af en primær årsag – ultra høj funktionalitet. Du kan lade den stå i stuen eller i et værelse og bruge den som en helt almindelig sofa. Og når engang det bliver nødvendigt, eksempelvis hvis familiemedlemmer eller venner skal overnatte i dit hjem, kan den hurtigt ændres til en seng.

Problemet med de fleste sovesofaer er dog, at kvaliteten sjældent er ret god, når du folder den ud. Derfor handler det i høj grad om at finde et produkt af høj kvalitet, og her hos Sovesofaen.dk har vi taget opgaven til os. Vi forsøger at guide vores læsere frem til gode sovesofaer, der både er pæne at have stående, men ligeledes behagelige og komfortable at sidde og ligge i. Som du nok allerede har regnet ud, er Bifrost Lounger en model, der har levet op til vores krav og som derfor kan anbefales!

Især teenagere og unge udeboende kan nyde godt af en sovesofa. Faktisk er det relevant at investere i en sovesofa for enhver, som ofte har venner ovre for at overnatte. Det giver et lidt bedre alternativ til bare at crashe på en almindelig sofa. Det er dog vores mening, at sovesofaer faktisk er relevante for alle, og ikke kun unge alene. En sovesofa er super let at have stående, og så længe du køber en af god nok kvalitet, vil dine fremtidige gæster med sikkerhed synes godt om investeringen!

Se flere gode sovesofa tilbud