Bedst i test sovesofa

Hvilke sovesofaer er de bedste i test? Dette spørgsmål har vi fra Sovesofaen.dk sat os for at undersøge, så DU kan være sikker på at gøre et super godt køb. En sovesofa test handler i høj grad om at finde ud af, hvilke sovesofaer som besidder en høj kvalitet, god komfort, flot design og ikke mindst en fair pris. Læs vores sovesofa test og find ud af, hvilke sovesofaer som er bedst at købe ift. komfort, design og pris.


Top 3: Disse tre sovesofaer er bedst i test

 

Innovation Unfurl sovesofa

Unfurl

Billigste forhandler: [afpreseller id=”30″]

innovation-dublexo

Dublexo

Billigste forhandler: [afpreseller id=”13″]

Oldschool

Oldschool

Billigste forhandler: [afpreseller id=”21″]

 


Innovation Unfurl sovesofaBeskrivelse af Unfurl

Unfurl er uden tvivl en af de bedste sovesofaer på markedet lige nu. I vores test scorede denne model fra danske INNOVATION topkarakter. Grunden til de høje karakterer skyldes især, at komforten er tårnhøj. Sovesofaen er nemlig udstyret med pocketfjedre, hvilket betyder, at den er ligeså god – hvis ikke bedre – end de fleste madrasser og senge på markedet.

Derudover er designet ganske neutral og stilrent, hvorfor den egner sig til langt de fleste skandinaviske hjem. Det er i øvrigt Andreas Lund, Flemming Højfeldt og ikke mindst Per Weiss som står bag designet. Derfor er det ikke helt forkert at sige, at du får en smule designersovesofa ved at købe denne model.

Prisen på sovesofaen er vurderet til at være ganske fair i forhold til den høje kvalitet du får. Da madrassen er håndlavet i Danmark, kan du være sikker på at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Prissammenligning

[afp id=”30″]

innovation-dublexoBeskrivelse af Dublexo

Dublexo er også en sovesofa som scorede højt i vores test. Denne model er – ligesom Unfurl – også lavet af INNOVATION. En af de helt store fordele ved denne sovesofa er madrassen som er udstyret med pocket fjedre. Og pocket fjedrene bidrager til en vanvittig høj komfort. Som prikken over i’et er sovesofaen også udstyret med en integreret topmadras, hvilket blot gør komforten endnu bedre.

Hvis du er på jagt efter en sovesofa, hvor du kommer til at sove meget, så er der ingen tvivl om, at Dublexo er det bedste valg i forhold til prisen. Sovesofaen måler i øvrigt 115 x 210 cm i udslået stand.

Hvad angår designet, så er det Per Weiss som står bag. Det betyder (som du nok kan se), at designet er lige i skabet. Dublexo vil uden tvivl klæde ethvert hjem. En anden grund til, at denne sovesofa fra INNOVATION er kåret som bedst i test, det er prisen. Små 7.000 kr. er nemlig givet super godt ud for denne kvalitetsfyldte model.

Prissammenligning

[afp id=”13″]

OldschoolBeskrivelse af Oldschool

Den tredje sovesofa som vi har kåret til at være bedst i test, det er denne Oldschool fra INNOVATION. Oldschool scorer høje karakterer pga. den meget komfortable madras, der er kombineret med et lækkert og unikt design.

Madrassen (som er håndlavet i Danmark) er udstyret med 10 cm høje pocketfjedre, hvilket bidrager til en fabelagtig komfort. Denne sovesofa er altså uhyre dejlig at sidde og ligge på. Derudover har den en siddedybde på 56 cm, hvilket også er med til at forbedre komforten.

Designet henvender sig især til drenge/mænd som gerne vil have en ”oldschool” sovesofa, der signalerer god stil, klasse og ikke mindst ”herreværelse”. Designet er lavet af Per Weiss, hvilket understreger sovesofaens høje kvalitet.

Prissammenligning

[afp id=”21″]

Disse 7 sovesofaer er bedst til prisen

Herunder har vi samlet syv sovesofaer som betegnes til at være bedst til prisen. Disse sovesofaer er altså værd at se nærmere på, hvis du gerne vil have maksimal værdi for pengene. Som du kan se har vi også hjulpet dig med at finde den laveste pris i form af vores prissammenligningstabeller du ser under hver sovesofa.

zeal-sovesofa-innovationZeal 

Zeal er en prisvenlig sovesofa fra INNOVATION, hvor du også får meget værdi for pengene. Zeal har først og fremmest et meget moderne og stilfuldt design, hvorfor den vil passe perfekt ind i de flestes hjem.

Madrassen består af 10 cm høje posefjedre, hvilket giver dig en fortrinlig komfort. Derudover er sovesofaen designet af Per Weiss, hvilket gør Zeal meget eksklusiv. Sovesofaen kan rumme en person, hvorfor denne model er oplagt at bruge på gæsteværelset, kontoret og lignende.

[afp id=”3″]

Innovation Wing SovesofaWing

Wing er en glimrende sovesofa til prisen. For ca. 6.000 kr. får du en sovesofa, der er udstyret med en madras med posefjedre, ben i krom, med plads til to personer og ikke mindst er den designet af Andreas Lund, Flemming Højfeldt og Per Weiss. Der er altså tale om en model, hvor du får UHYRE meget for prisen.

INNOVATION er producenten bag, hvilket er din garanti for markedets højeste kvalitet. Derudover er madrassen håndlavet, hvorfor du kan forvente at ”sove som en sten”, når du bruger denne Wing sovesofa. Stofbetrækket er i øvrigt meget behageligt at sidde og ligge på. Den kan i øvrigt fås i flere farver og med specialstof.

[afp id=”32″]

sovesofa i læderCubed 140 Deluxe

Er du på udkig efter en luksuriøs sovesofa til en vanvittig god pris? I så fald er denne Cubed 140 Deluxe fra INNOVATION lige noget for dig. Denne sovesofa er uhyre funktionel, praktisk og ikke mindst flot at se på. Den måler 140 x 200 cm, hvorfor den betegnes som værende kompakt og pladsbesparende.

Derudover får den ganske gode anmeldelser, hvilket blot understreger den høje kvalitet. Cubed 140 Deluxe fås i øvrigt i forskellige farver og specialstof alt efter behov og ønsker. I madrassen finder du de komfortable posefjedre som giver en glimrende søvnkomfort.

[afp id=”10″]

bebop-sovesofaBebop

Bebop er en elegant sovesofa som er udført i et enkelt design. Bepop måler 80 x 200 cm, hvorfor den passer til langt de fleste rum og værelser. Derudover udgør trærammen fundamentet, så du er sikker på at ligge godt og solidt på sovesofaen. Bebop er i øvrigt FSC certificeret, hvilket vidner om, at produktionen og materialerne er miljøvenlige og lever op til en række strenge krav.

Betrækket er avet af 70% bomuld og 30% polyester, hvilket gør den både blød og behagelig – og ikke mindst uhyre praktisk, da polyester er nemt at rengøre. Bebop er lavet af den danske producent ved navn Karup – og den fås i flere farver.

Sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

brenda-sovesofaBrenda

Brenda er en meget klassisk og stilfuld sovesofa som passer til langt de fleste hjem i Skandinavien. Sovesofaen er især kendt for sit stilrene og neutrale design. Derudover bliver designet fuldendt takket være de flotte krom metalben.

I udslået tilstand måler Brenda 198 x 123,5 cm, hvorfor det burde være muligt at sove to på den store madras. Brenda er i øvrigt en meget prisvenlig model i forhold til den kvalitet du får. Derfor er denne sovesofa et perfekt køb, hvis du er på jagt efter en billig sovesofa, der ”blot” skal bruges som reserveseng.

Sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

Wells SovesofaWells

Wells er en sovesofa med et ganske moderne udseende. Den er bygget på en træramme med nusagfjedre, hvilket giver dig en super komfort. Derudover kan Wells spejlvendes, hvilket er en uhyre smart funktion.

Rygpuderne er lavet i granulat og er derfor behagelige at sidde op af. Den måler 202 x 144 cm, når den er udslået, hvorfor den kræver forholdsvis meget plads – den er i øvrigt perfekt at bruge i stuen eller gæsteværelset. Der er mulighed for opbevaring under chaiselongen. En glimrende sovesofa til prisen.

Sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

zeppaZeppa

Zeppa er en sovesofa med et meget klassisk udseende. Den er betrukket med lækkert stof, hvilket gør den uhyre god at sidde og ligge på. Den har et martindale niveau på over 25.000, hvilket betyder, at den er ekstrem slidstærk. Det bør derudover nævnes, at den er støv- og vandafvisende. Denne sovesofa er altså perfekt til børneværelset!

Zeppa er udstyret med fire flotte træben i en mørkebrun farve. Derudover har den trykknapper i sæde og ryg, hvilket gør den ekstra eksklusiv at se på. Denne sovesofa vil uden tvivl gøre sig godt i det moderne hjem.

Sovesofaen kan købes hos Unoliving.com

INNOVATION sovesofaer er de bedste i test

På baggrund af vores test kan vi meget hurtigt konkludere, at INNOVATION sovesofaer er de absolut bedste på markedet lige nu. Dette brand er uden tvivl førende, når det kommer til design, komfort og ikke mindst funktionalitet.

Vidste du godt, at INNOVATION stammer fra Randers?

Tro det eller ej – INNOVATION stammer faktisk fra Randers. Derfor kan vi som danskere godt tillade os at være ekstra stolte for INNOVATION er nemlig et verdensomspændende brand, der især er kendt for deres lækre og kvalitetsfyldte sovesofaer.

Læs mere om INNOVATION her.

Derfor er det en god ide at vælge en ”bedst i test”-sovesofa

Hos forhandleren Bedre Nætter kan du se et stort udvalg af de testvindende sovesofaer.
Ved at vælge en sovesofa som er bedst i test er du garanteret en høj kvalitet, en fair pris og ikke mindst et flot design. Derfor kan det altså godt betale sig at læse diverse test af sovesofaer med henblik på at finde ud af, hvilken model som er bedst til prisen.

Her på Sovesofaen.dk har vi besøgt en række forhandlere med henblik på at teste de forskellige sovesofaer som findes. Du kan se testresultaterne lige herunder. Hvis du gerne vil vide mere om selve testen, så kan du læse mere om den nederst på siden.

Sådan udførte vi vores sovesofa test

Herunder kan du læse en nærmere beskrivelse af, hvordan vi helt konkret udførte testen. Du er meget velkommen til at kopiere vores fremgangsmåde, hvis du selv vil ud og teste sovesofaer.

Besøg hos IDEmøbler, JYSK, BIVA, IKEA, Møblér m.fl.

Vi afsatte en weekend til besøg hos forskellige forhandlere af sovesofaer. Vi besøgte bl.a. IDEmøbler, JYSK, BIVA, IKEA og Møblér. Hos alle disse forhandlere fandt vi afdelingen med sovesofaer, hvorefter vi ellers gik i gang med at teste dem på kryds og tværs – og notere fordele og ulemper ned.

Vurdering af komfort

Vi brugte bl.a. meget tid på at vurdere komforten: Hvor god er sovesofaen at sidde i og sove på? Vurderingen bygger på vores personlige holdning til komfort. Derfor kan det meget vel være, at du ved nogle modeller vil vurdere anderledes. Dog forsøgte vi at være så objektive som overhovedet muligt. Til vurdering af komforten kiggede vi også på, hvilke fjedre som sovesofaen var udstyret med. Overordnet set er sovesofaer med pocketfjedre de absolut bedste, hvis du forventer at skulle sove meget i den.

Hvordan er designet?

En bedst i test sovesofa bærer selvfølgelig også præg af et flot design. Derfor noterede vi os selvfølgelig, hvordan de forskellige modeller så ud. Design er en smagssag som kan være forskellig fra person til person. Dog er der alligevel nogle gængse ”regler” inden for designverdenen som kan bruges til at vurdere, hvilke sovesofaer som er bedst i test. Vi havde især et godt øje til sovesofaerne med et enkelt design, der vil passe ind i langt de fleste hjem. 

Hænger pris og kvalitet sammen?

Noget andet som også er uhyre vigtigt at kigge på, når der skal testes sovesofaer, det er sammenhængen mellem pris og kvalitet. Det nytter nemlig ikke noget at give en høj pris for en sovesofa, der ikke burde være dyr. Derfor gjorde vi meget ud af denne sammenhæng, da vi testede de forskellige modeller på markedet.

De 10 anbefalede sovesofaer du finder her på siden har en ganske glimrende sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor kan du roligt vælge en af disse modeller, hvis du gerne vil være sikker på at få værdi for dine penge.

Hvilke sovesofaer får de bedste brugeranmeldelser?

Efter weekendens besøg hos de mange forhandlere gik vi også en tur på internettet. På internettet er det nemlig muligt at finde en masse anmeldelser af forskellige sovesofaer. Disse anmeldelser er super gode at bruge i en sovesofa test som denne, da de giver et godt billede af, hvilke sovesofaer som brugerne er mest tilfredse med.

Herunder kan du se et eksempel på brugeranmeldelser af en sovesofa. Der er tale om en INNOVATION Cubed 140 Deluxe.

sovesofa-anmeldelser-test
Disse anmeldelser af sovesofaer stammer fra forhandleren Bedre Nætter