Innovation Dublexo

dublexo-innovationEr du på udkig efter en moderne og samtidig yderst komfortabel sovesofa, så er denne Dublexo sovesofa fra danske Innovation et meget kvalificeret bud.

Sovesofaen er udviklet og designet til dig, som ønsker et moderne og multifunktionelt møbel i hjemmet, som samtidig skal være moderne og flot at se på i den samlede indretning.

Dublexo sovesofa er skabt i de bedste materialer med henblik på at forøge din sidde- og liggekomfort. Eftersom sovesofaen kan anvendes som sofa i dagtimerne og seng om natten, har Innovation sørget for at skabe det perfekte møbel, som giver dig optimal komfort hele døgnet rundt.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”13″]

Mulige farver: Soft Indigo, Twist Charcoal m.fl.

Prissammenligning

[afp id=”13″]

 

Specifikationer for Dublexo sovesofa

  • Størrelse: 115×210 cm
  • Højde: 79 cm (38 cm i siddehøjde)
  • Sengestørrelse: Lille dobbeltseng
  • Fjedre: Pocket
  • Funktioner: Armlæn og rygindstilling
  • Ben: Inkluderet ved levering

Optimal komfort og tidløst design

Dublexo sovesofaen fra danske Innovation er lavet i et moderne og samtidig retro design. Dette giver dig et moderne møbel til hjemmet, som fungerer optimalt som en integreret del af indretningen i hele hjemmet. Du kan med fordel anvende sovesofaen i stuen, på kontoret, på gæsteværelset eller i sommerhuset.

Designet er minimalistisk og helt i den herskende modetendens, som vi ser i skandinaviske hjem i disse år. Det gammeldagsudtryk fra form og ben sammenholdet med den minimalistiske stil sikrer dig en sovesofa, som passer perfekt ind i ethvert moderne dansk hjem.

Funktionalitet i topkvalitet

Dublexo sovesofa er en helt speciel sovesofa, som både er multifunktionel og lavet i et modulært design. Dette sikrer dig en sovesofa, som du kan ændre på og tilpasse efter behov for brug, udstråling, pladsmængde og lignende.

Det unikke splitback system fra Innovation gør det muligt at skille sovesofaen ad, hvormed du kan samle den på flere forskellige måder. Dette åbner op for helt nye indretnings- og anvendelsesmuligheder af sofaen i dit hjem.

Dublexo sovesofaen er endvidere lavet i en materiel topkvalitet med posefjedre i stedet for en almindelig skummadras. Dette sikrer dig optimal komfort og giver dig en søvnkvalitet, der minder meget om en almindelig seng.

Det skal du tænke over

Når du skal til at bestille din Dublexo sovesofa, skal du tage stilling til en håndfuld valgmuligheder. Du skal beslutte dig for valg af hhv. farve, specialstof, ben, samt om du ønsker at tilkøbe en Dublexo stol til din sovesofa.

  • Farve: Du kan vælge at få din Dublexo sovesofa leveret i en af tre farver eller med specialstof: Mixed Dance Natural, Soft Indigo, Twist Charcoal.
  • Specialstof: Ønsker du specialstof frem for standardfarverne, kan du vælge mellem hele 32 forskellige muligheder. Du finder eksempler på farver og udseende på alle specialstofferne på Bedre Nætters egen hjemmeside.
  • Ben: Du skal også vælge hvilken type ben, du ønsker til din sovesofa. Du har valget mellem følgende ben: Chrom, STYLETTO, BATON, RETRO, EIK og FREJ. Benene kan desuden vælges i forskellige farver og trætyper.
  • Stol: Som noget ganske særligt har du muligheden for at vælge en specialstol til din Dublexo sovesofa. Innovation har lavet en behagelig og æstetisk smuk stol i samme stil som sovesofaen, hvormed du kan fuldende sættet og skabe et flot helhedsudtryk i hjemmet.