Luksus sovesofa

Sovesofaer er blevet en større og større del af den moderne indretning – og med god grund. Nutidens sovesofaer bærer nemlig præg af stor luksus samtidig med, at de tit og ofte kan sammenlignes med rendyrkede designermøbler. Med en luksus sovesofa får du et kvalitetsfyldt møbel, der kan bruges som både seng og sofa uden, at der bliver gået på kompromis med design eller komfort.

Her på Sovesofaen.dk har vi undersøgt markedet for luksus sovesofaer nærmere. I den forbindelse har vi udvalgt syv luksuriøse sovesofaer, der skiller sig positivt ud på den ene eller anden måde. Det kan for eksempel være et ekstraordinært flot design, en super god pris, høj kvalitet eller måske en liggekomfort ud over det sædvanlige.

Tag et kig på de flotte luksus sovesofaer herunder og find den inspiration du har brug for.

Innovation Recast i valnød

Til det stilfulde hjem er Innovation sovesofaen ved navn Recast et glimrende valg. Her er der tale om en stilren sovesofa, der er udstyret med de komfortable pocketfjedre. De samme fjedre som bruges i luksusmadrasser og lignende.

Video

En af de helt store fordele ved Innovation Recast er dets praktiske aspekt. Det har aldrig været nemmere at omdanne en sofa til seng og vice versa. Skal sovesofaen primært bruges som seng, så anbefaler vi, at du tilkøber en topmadras. Det vil først og fremmest gøre komforten bedre, men også forlænge levetiden med adskillige år.

Innovation Hermod

Innovation Hermod er et af de nyeste (og flotteste) skud på stammen fra Innovation Living. Her har du en komfortabel sovesofa i et klassisk og tidsløst design, der passer til ethvert hjem. Hermod måler 160×200, hvorfor der med fordel kan sove to personer på den.

Video

Den er ligesom Recast udstyret med pocketfjedre, hvilket giver dig en ligeså god komfort som en almindelig madras/seng. Værd at vide er, at det er muligt at tilkøbe en nakkestøtte. Dette kan give sovesofaen et ekstra touch af luksus.

Guest sovesofa i ice blue fra Tom Tailor

Tom Tailor er et brand, der er kendt for at lave lækre designs og komfortable sovesofaer – og denne er ingen undtagelse. Her har du en yderst minimalistisk sovesofa, der egner sig perfekt til den simple indretning, hvor mantraet ”less is more” er fundamentet for indretningen.

Sædepuden er udført i koldskum, hvilket giver en fornuftig komfort uden at være på niveau med pocketfjedre-madrasser. I udslået tilstand måler sovesofaen fra Tom Tailer 150×200 cm, hvilket er mere end rigeligt til at sove minimum en person på den.

Getama 258 luksus sovesofa

Getama 258 er med stor sandsynlighed den mest luksuriøse sovesofa du kommer til at se i dag. Denne enkle og klassiske sag er nemlig designet af ingen ringere end Hans J. Wegner. Sovesofaen blev tegnet helt tilbage i 1954. Siden da er Getama 258 blot blevet et mere og mere eftertragtet møbel.

Hvis du vil have et rendyrket designmøbel, så er der ingen tvivl om, at Getama 258 er et af de bedste valg. Sofaens ryg er opslålig, så du hurtigt og nemt kan omdanne den til seng. Getama 258 er en perfekt sovesofa til stuen, kontoret, gæsteværelset eller et helt fjerde rum, der fortjener at få noget klasse og stil over sig.

Innovation Idun Lounger

Idun Lounger er en af de mest luksuriøse sovesofaer fra Innovation Living. Her er der virkelig tale om et møbel, hvor det nærmest er umuligt at se, at det faktisk er en sovesofa og ikke en regulær sofa. Madrasserne er udstyret med posefjedre, hvilket sikrer dig en høj sidde- og søvnkomfort.

Video

Idun Lounger er samtidig en af de største sovesofaer fra Innovation Living. Derfor egner den sig især til stuen. Hvis du gerne vil have maksimal værdi for pengene og klar til at give i omegnen af 20.000 kr. for et luksus møbel, så er denne sovesofa det perfekte valg.

Innovation Magni

Magni er en kompakt og luksuriøs sovesofa, der måler 160×200 cm. Designet er simpelt og tidsløst, hvorfor møblet egner sig til langt de fleste hjem. Der er mulighed for at vælge et hav af farve- og stoftyper, hvorfor det ikke burde være noget problem at bestille en sovesofa, der passer perfekt til din nuværende indretningsstil.

Video

Magni er en af de bedre sovesofaer at sove på takket være de komfortable posefjedre. Som tidligere nævnt findes posefjedre også i de mere luksuriøse madrasser og senge. Derfor skal du ikke frygte for søvnkomforten ved at sove på Magni. Tværtimod.

Innovation Sigmund

Sigmund er en hip sovesofa fra det danske brand Innovation Living. Sovesofaen passer som fod i hose til det moderne hjem, hvor der ikke findes frygt for at eksperimentere med indretningen. Når det så er sagt, betyder det ikke, at Sigmund er et møbel, der ”stjæler” alt opmærksomheden. Det er blot en sovesofa, der skiller sig lidt ud fra mængden – og det har både sine fordele og ulemper afhængig af, hvordan man vælger at indrette sit hjem.

Video

I udslået tilstand måler Sigmund 2x80x200 cm. Det vil sige, at den med fordel kan bruges af to personer. Det er værd at nævne, at Sigmund er en af de absolut nemmeste sovesofaer at slå ud til seng.

3 gode grunde til at vælge en luksus sovesofa

Er du i tvivl om, hvorfor du bør vælge en luksus sovesofa frem for en almindelig sofa? Læs de tre grunde til, hvorfor luksus sovesofaen er et godt valg – og bliv klogere på dit valg!

Sovesofaer er blevet ekstremt moderne

Der er ingen tvivl om, at luksus sovesofaen er blevet et moderne møbel at udstyre hjemmet med. Flere og flere boligmagasiner, indretningseksperter og lignende taler for at købe en sovesofa til for eksempel stuen.

Derudover bliver de bedste luksus sovesofaer i dag også lavet, så de faktisk ligner designermøbler. Det kan være uhyre svært med det blotte øje at se om der er tale om en sovesofa eller en helt almindelig sofa. Tag bare et kig på de udvalgte luksus sovesofaer herover. Mange af dem ligner overhovedet ikke en sovesofa.

Et multifunktionelt møbel

En anden god grund til at vælge en luksus sovesofa er, at du får et multifunktionelt møbel. Dette er især smart, hvis du gerne vil udnytte boligens kvadratmeter så godt som muligt. Derudover kan det være meget rart at have et par ekstra sovepladser i tilfælde af, at du får overnattende gæster.

Luksus sovesofaer giver boligen liv

Tredje og sidste grund til at vælge en luksus sovesofa er, at den ganske enkelt giver boligen mere liv og energi. Der er noget specielt over en sovesofa, som er svært at forklare. Dette møbel giver en eller anden form for fornyet energi og liv til et rum. Måske har du et rum, der trænger til lidt fornyet energi. I så fald vil en luksus sovesofa være et glimrende valg.