Annonce: Når du tænker på din seng eller din sovesofa, tænker du nok på at rulle gardinerne for og lægge dig under dynen. Det er da også det primære formål med sengen, men faktisk er sengen et mere alsidigt møbel, end du måske lige går og tror. Sengen og pladsen omkring den kan bruges til flere forskellige ting, der slet ikke har noget med søvn og mørke at gøre, og det kan du læse mere om herunder.

 

Opbevaringsplads

Du kender nok godt til at have et rodet soveværelse, hvor tingene ligger og flyder over det hele, men du simpelthen ikke ved, hvor du skal gøre af dem – og her kan sengen faktisk få en ret god funktion. Afhængigt af sengen plejer der at være en del plads under den, og denne plads kan meget passende bruges til opbevaring af nogle de ting, du ikke lige ved, hvad du ellers skal gøre med. Du kan eventuelt putte nogle kasser eller skuffer ind under sengen, så du kan holde orden i disse ting. Så slipper du for, at de skal ligge og flyde på gulv og på møbler i hele soveværelset.

 

Den perfekte plads til underholdning

Når du endelig har fri, og kan slå benene op, når du kommer hjem, finder du nok ofte en form for underholdning frem. For mange vil det være en form for streaming, hvad end det er serier, film eller musik, men det kan også sagtens være en god bog. Sengen er et fantastisk sted at nyde denne underholdning, fordi du har et blødt underlag et ligge på imens. Foretrækker du at sidde op, kan du sætte dig op ad væggen, mens du stadig sidder på sengen, men et endnu bedre alternativ er en elevationsseng – her kan du løfte sengeryggen op, så du sidder helt perfekt og komfortabelt!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *