Annonce:

Står du og skal flytte i din drømmebolig, så skal man ud og have fat i en masse nye møbler og andre praktiske ting, som man skal bruge. Det kan være du er træt af den stil du har kørt med i mange år og trænger til at prøve noget nyt og finde en stil som passer dig og nutidens trends. Det kan være at din gamle seng ikke kan klar mere og trænger til at blive skiftet ud med en nyere trekvartseng eller en anden model. Mulighederne er mange, når man skal på jagt efter den rette seng som passer både i komfort, mål og design. Det kan derfor være en fordel at undersøge de mange muligheder der er inden for senge, så du kan finde den der passer til dig og dine behov. Du kan derfor læse med her, hvor du får tre forslag til hvilken seng du kan vælge.

Sovesofa med plads til dine gæster 

En sovesofa passer perfekt til når du får gæster til overnatning. Dermed får du dig et møbel med flere funktioner, som både kan være en sofa og en seng med plads til opbevaring. Den er nem at folde ud og pakke sammen igen efter brug. 

Elevationsseng som passer dig

En elevationsseng er for dig som ønsker lidt luksus i hverdagen. En 140×200 seng passer til de fleste rum. En elevationsseng har den fordel at man kan indstille den i højden, så den passer til den stilling, som man finder behagelig at sidde og sove i. Derudover kan den også forbedre din nattesøvn, ved at du kan indstille den efter din bedste sovestilling, hvis du nu godt kan lide at sidde lidt oprejst, når du skal sove.

Kontinentalseng med god ind- og udstigningshøjde

En kontinentalseng er det rette valg for dig, hvis du døjer med rygproblemer, da den har en god højde, som gør det effektivt at komme til og fra sin seng. Dette gør at du kan skåne både ryggen og resten af kroppen, ved at sengen kommer op i højden. Højden har også den fordel, at man ikke skal bukke sig særlig langt ned, som gør at man kan skåne sine ømme muskler og led. Udover at det afhjælper helbredsmæssige problemer, så opnås der også en god dybde i sengen, som gør at der er bedre plads til både skuldre og ben, så man kan ligge behageligt.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *