Annonce: En god nattesøvn afhænger af en god seng. Vi mennesker bruger cirka en tredjedel af døgnets timer på at sove, så sengens komfort skal være i højsædet. For, at vi kan være veludhvilede, når vi vågner, er det vigtigt, at vi sover godt.

 

Lige som at du selv skal have optimale forudsætninger for en god nats søvn, så ønsker du garanteret det samme for dine overnattende gæster. Det møbel, som din gæst skal sove på, har betydning for, hvor godt han eller hun ligger, og hvor god nattesøvnen bliver.

 

Sovesofa i stuen eller ekstra seng i gæsteværelset?

Bor du i en lejlighed, hvor der ikke er plads til en ekstra seng? Så er en sovesofa ideel. Det smarte ved sovesofaen er selvsagt, at det er en sofa, man kan sove på. Det er et møbel, som ligner en sofa men altså også fungerer som seng.

 

Sovesofaen kan stå i din stue og passe perfekt ind i indretningen. Du og din gæst kan sidde og drikke vin eller se en serie om aftenen, og når så det er sengetid, tager det ingen tid at gøre den klar til overnatning.

 

En sovesofa er først og fremmest praktisk, eftersom den hurtigt kan transformeres fra sofa til seng, når det er tid til at gå til køjs. Men den kan samtidig have et flot design og være komfortabel. Din gæst behøver ikke at tage til takke med middelmådig nattesøvn, selv om det er en sofa i dags- og aftentimerne. Den kan sagtens være lige så komfortabel at ligge på, som den er god at sidde i.

 

Men hvis du bor i et hus eller en større lejlighed med mange rum og masser af plads, er et af rummene sandsynligvis et gæsteværelse. Og så er det oplagt at anskaffe en god gæsteseng.

 

Det kunne f.eks. være en seng med elevation, som kan indstilles og justeres, indtil din gæst ligger helt perfekt. Det kunne også være en seng, der kan foldes sammen, så den nemt kan gemmes væk, flyttes eller transporteres. Eller måske er gæstesengens madras af en god kvalitet.

 

Stil en god seng til rådighed for din gæst

Der er ingen tvivl om, at det falder i god jord hos familie og venner, at du er den gode vært, som stiller dem en god nattesøvn i udsigt, hver gang de er på besøg.

 

Du skal selvfølgelig gå efter en gæsteseng, som passer til din boligs størrelse, inddeling og indretning samt dine behov og smag. Uanset hvordan din boligsituation ser ud og hvilke præferencer, du har, når den rette seng til overnattende gæster skal vælges, er der flere muligheder og forskellige modeller.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *