Sådan bruger du pladsen under sengen til opbevaring

Leder du efter ekstra opbevaringsplads i soveværelset? Så kig under din seng. Det er en relativ stor plads, der kan huse meget andet end støvede nullermænd. Og det bedste ved det hele er: pladsen er skjult.

 

Få mere luft i soveværelset

Ting, der står og fylder på gulvet, er den ultimative pladsrøver. Med opbevaring under sengen slipper du for at bruge plads på en kommode eller et skab, og du kan på den måde indrette et mere luftigt rum, som tilmed syner større. Forsøg for så vidt muligt at skaffe de ting af vejen, der roder og stjæler opmærksomhed, og pak det væk under madrassen.

 

Organiser pladsen med kasser

Med opbevaringskasser i plast er der at gøre med en helt enkel, simpel – og fremfor alt – funktionel løsning. Sådanne opbevaringskasser giver nemlig formidabel mulighed for mere opbevaringsplads, uden at det koster dig en formue. Tænk gerne fremad og vælg pladskasser med låg, der er designet således, at du kan stable flere af dem oven på hinanden. Dette betyder, at du også nemt kan bygge dem op i højden, hvis du senere skulle få lyst til at benytte dem til andre formål. Lyder det som noget for dig? Læs mere.

 

Indret med multifunktionelle møbler

Skal du inden længe udskifte din seng, kan det være en god idé at se sig om en ekstra gang på markedet. Der findes nemlig mange smarte og multifunktionelle løsninger derude, der kombinerer god sovekomfort med gode opbevaringsløsninger.

Finder du ikke en løsning, der falder i din smag, kan du overveje et gør-det-selv-projekt. Byg din egen sengeramme med indbyggede skuffer, som passer til pladsen under sengen. Eller byg din seng op omkring en reolvæg, der på én og samme tid kan fungere som sengegærde og opbevaring under madrassen. Kun fantasien sætter grænser!

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *