Motor til slyngevugge

Stjernerne kigger stille frem på himlen, mens månen løfter sig som en lysende kugle på den sorte baggrund, og en ugle tuder tunge i natten. Går turen til drømmeland? Når din lille guldklump skal til drømmeland med ekspresfart, kan du som forælder få brug for en hjælpende hånd. 

Kender du allerede den eftertragtede slyngevugge fra Moonboon? Med en matchende motor får du hænderne fri til andre gøremål, mens junior blidt vugges til ro. Her på siden kan du læse mere om den populære motor til slyngevugge, som alle travle forældre kan have glæde af.

Sikkerhedsgodkendt motor til slyngevugge fra Moonboon

motor til slyngevuggeEn vuggemotor fra Moonboon er en gave til de forældre, som har brug for at have hænderne fri, mens den lille sover. Motoren, der kan bruges til alle slyngevugger, er et populært valg blandt børnefamilier, fordi denne motor er den eneste på markedet, som ikke har åbninger i ophænget. 

Det er en afgørende og vigtig sikkerhedsforanstaltning, som gør, at du trygt kan bruge motoren, når din guldklump skal vugges til ro. Desuden er motoren både testet og udviklet i Danmark, ligesom den naturligvis er CE mærket og fremstillet i bionedbrydeligt plast.

Læs mere om vuggemotoren her.

Så meget skal dit spædbarn sove

Er du nybagt mor eller far til en lille pusling? Der er mange ting, du skal tage stilling til, når et nyt familiemedlem flytter ind. For mange er det pludselig opbrud i søvnen en udfordring, som med tiden tager på kræfterne.

Synes du ikke, din baby sover nok? Et spædbarn sover mellem 16 og 17 timer i døgnet, men det anstrengende for dig som forælder er, at det typisk kun er 2-4 timer i træk. Efterhånden som den nyfødte bliver ældre, vil søvnen dog blive markant mere sammenhængende.

Skab en god putterutine

Vil du sende dit barn godt på vej mod drømmeland? Allerede fra barnets første tid kan det være en fordel at skabe en god putterutine. Børn i alle aldre sætter nemlig pris på forudsigelighed og genkendelighed for at mærke ro og tryghed før sengetid.

Opbyg derfor allerede fra begyndelsen rutiner, som barnet kan slappe af i. Vil du læse eller synge for dit barn? En stille sang eller en kort historie er ofte brugt som afsæt for den gode søvn. Mange børn nyder tiden med mor eller far, inden det er sengetid, og når historien er slut, og sangen sunget, er den lille klar til at sige godnat.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *