3 gode indretningsråd til dig med et lille værelse

Dette er sponsoreret indhold

 

Er du en af dem der er ikke ligefrem er indehaveren af det største værelse? Er det begrænset med plads og mangler du inspiration til hvordan du kan indrette dig bedst muligt? For hvordan får man plads til det hele uden at rummet kommer til at se proppet ud? Læs med videre og få et par råd med på vejen. Der findes nemlig måder hvorpå du kan indrette dit værelse til at virke en smule større end det i virkeligheden er. For når det kommer til opbevaring og følelsen af plads er der et par ting du kan gøre. 

Sovesofa

Når man ikke har vildt mange kvadratmeter at gøre godt med, kan ens seng hurtigt tage meget plads og udelukkende gøre rummet til et sted man sover i. Men de fleste af os vil også godt kunne opholde os på vores værelser, uden at føle at sengen bliver til et sted man både spiser, arbejder og sover. Med en sovesofa vil du kunne pakke sovepladsen væk og pludselig har du en sofa, hvor der vil være bedre mulighed for både at have gæster på besøg, hygge og lektier. Så gå på jagt efter den bedste sovesofa, og du vil pludselig have både soveværelse og stue, på de kvadratmeter du nu er indehaveren af.

Spejle

En anden måde at snyde sig til et lidt større værelse er at få et par spejle op at hænge. Spejle på væggene har det nemlig med at give en fornemmelse af mere plads. Herved kan du altså snyde dig til fornemmelsen af et “større” værelse. At have spejle hængende åbner nemlig værelset op og lyset rammer anderledes i de ellers mørke kroge af værelset. Uden spejle ville de mørke kroge forblive mørke og gøre værelset mindre. 

Ram din soveplads ind

Hvis man ikke er beriget med det største værelse kan det der med soveplads som sagt være lidt tricky. Men har du plads, kan en ide være, at ramme sovepladsen på dit værelse ind. Du kan eventuelt skærme din seng af fra resten af rummet, for at få fornemmelsen af at have et soveværelse. Benyt eventuelt et reolsystem der først og fremmest hjælper dig med at skærme af, men samtidig giver dig ekstra plads til opbevaring. En smart måde både at dele værelset op i soveværelse og “stue”, samtidig med at reolen vil give dig mere plads til opbevaring. 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *