REKLAME: Vi kender alle sammen til den travle hverdag og vi har alle sammen prøvet at blive opslugt af den. For parforholdet betyder hverdagen i de fleste tilfælde, at romantikken bliver prioriteret mindre og mindre, gnisten begynder at falme og den seksuelle lyst, viser sig sjældnere og sjældnere. Det er helt normalt og det betyder ikke at du ikke længere er interesseret i din partner, det betyder blot at du skal gøre en lidt større indsats for jeres forhold.

To bærer ansvaret

Der er meget man selv kan gøre for at få mere nydelse ind i hverdagen. Med nydelse mener vi ikke kun den fysiske og intime kontakt mellem to mennesker, vi mener også følelsen af tryghed, stabilitet, ro og nærvær. Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at der skal to til et parforhold. Føler du at jeres parforhold er blevet kedeligt, kan du altså ikke bare kaste skylden på din partner. I er to om det og I bærer begge et ansvar.

 

Lokaliser problemet

Dernæst er det vigtigt at I får sat ord på jeres tanker. Hvad er det, der ikke fungerer? Og hvad er det, der plejede at fungere men som I nu savner? Ved at sætte ord på tankerne, kan I måske nå frem til at lokalisere de udfordringer, der har sat en stopper for nydelsen i jeres forhold. Det kan være alt fra arbejdstider, madvaner og fritidsinteresser til jalousi, manglende fysisk tiltrækning og et skænderi I har haft. Det kan også være pengeproblemer, som det er i mange forhold.

 

Er I blevet klogere på, hvor det går galt i jeres forhold? I så fald kan I prøve jer frem med disse tre steps:

 

Sørg for at I begge har tid til hinanden

Hvordan passer jeres arbejdsskemaer sammen? Hvis ikke jeres skemaer går godt i spænd, kan der opstå uro i parforholdet. Sørg for at tilrettelægge jeres hverdag således, at I har tid til hinanden – også i hverdagen.

 

Sørg for at I har penge til nydelser

I mange parforhold kan der opstå spændinger, hvis økonomien trykker. Derfor er det vigtigt at I har et åbent forhold til at tale om penge. Har I problemer på det økonomiske punkt, kan det være derfor at nydelsen er blevet nedprioriteret. Hvis ikke der er penge til sjov, kan det hurtigt gå hen og blive kedeligt. Måske kan I finde en fælles interesse ved at begynde at investere noget af jeres opsparing så I sammen gør en indsats for at der bliver flere penge til sjov. I kan også overveje om I måske skal optage et mindre lån til eksempelvis en rejse. Der findes masser af låneudbydere på nettet.

 

Komplimentér hinanden hver dag

En vigtig detalje i et parforhold er at komplimentere hinanden hver eneste dag. Også selvom I måske har været sammen i fem-ti år og har fortalt hinanden om de smukke blå øjne og de skarpe kindben. Giv hinanden et lille kompliment hver dag.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *