Uncategorized

Indret din lille lejlighed smart

ANNONCE: Er du så heldig, at du har anskaffet dig en lejlighed inde i byen, er chancen for, at den er lille rimelig stor. Måske skal du dele den med andre eller måske skal dine få rum have flere forskellige funktioner. Ligegyldigt hvad, er det muligt at indrette din lille lejlighed sådan, at du kan få det til at fungere.

Flere funktioner

Indretter man en lille lejlighed, er det enormt smart at indtænke flere funktioner i sine møbler. Naturligvis kan dette for eksempel være i form af en sovesofa. En sovesofa kan du forvandle til en ganske normal sofa, så du ikke behøver at sidde i din seng hele dagen. Omvendt kan du også få en seng at sove i om natten.

 

Sovesofaen er en af de meget kendte løsninger. En anden løsning du kan overveje er at være kreativ med din opbevaringsplads. Du kan for eksempel vælge at købe en slagbænk eller udbygge din vindueskarm, sådan at der kan være opbevaring nede i den.

Brug dine vægge

Hvis du har en lille lejlighed, er der grænser for hvor mange nipsgenstande og skulpturer du kan have stående som pynt. Derfor er det en god idé at gøre brug af væggene. Du kan for eksempel udsmykke dit hjem med plakater.

 

Du kan ligeledes vælge at hænge en opslagstavle op, som du kan pryde med billeder og planter i små krukker. Når det gælder udsmykning af en lille lejlighed, er det bare om at være kreativ.

Skab ro, hvor du skal sove

Selv hvis du skal bruge dit soveværelse som opholdsstue, er det vigtigt, at det stadig er et sted, hvor du kan finde ro. Det kan virke stressende, hvis der for eksempel ligger arbejde eller lektier fremme, lige hvor du skal sove.

 

Når du skal sove kan det derfor være en god idé at rydde op eller lave et andet aftenritual, hvor rummet skifter funktion fra stue til soveværelse. En anden måde at gøre rummet mere sovevenligt, er ved at have nogle fine plakater hængende, som man ville i et normalt soveværelse. Se plakater til soveværelset her.

Ryd ud i dine ting

Hvis du gerne vil have ro og plads i din lejlighed, er det bedste råd sandsynligvis at rydde ud i dine ting. De fleste mennesker ejer rigtig mange ting, som de sjældent bruger. For mange mennesker betyder det ikke meget, men bor man i en lille lejlighed, kan det have en kæmpe påvirkning.

 

Overvej hvilke ting det er vigtigt for dig at beholde, men også hvilke ting, du rent faktisk benytter i din hverdag. Hvis du har nogle ting med stor affektionsværdi, som du kun sjældent bruger, kan det være en god idé at opbevare disse genstande et andet sted end i din lejlighed.

Leave a Comment