Uncategorized

Gør indretningen til en leg

Annonce

Boligindretning. Vi ved godt alle sammen, hvordan boligindretningen så fint formår både at være noget af det mest basale, dog også mest udfordrende ved at have et hjem! Men sådan behøves det slet ikke at være.

 

Boligindretningen skal være som en refleksion af din egen, din partners og måske endda hele familiens personligheder. Detaljer som billeder, malerier, tæpper og puder er det, der er med til at gøre et hus til et hjem!

 

Hjemmet skal vokse som og med os, og der skal være plads til forandring og fornyelser både på familie-og hjemmefronten. Luk nyt ind, og mærk, hvordan farver, indretning og små nips kan gøre underværker.

 

Det er ikke nok, at vores boligindretning blot er en fryd for øjet. Den skal også være praktisk og formå at forbinde hverdag og nydelse sammen.

Et soveværelse der er gode drømme værd

En af de bedste løsninger hidtil er sovesofaen. Hvor smart er det ikke, at du om dagen kan udnytte sengen som sofa! Det giver rig mulighed for, at soveværelset kan være mere end ”bare der hvor vi sover”. Det er smart for enhver, hvis dit hus f.eks. i forvejen ikke er enormt stort, eller hvis man bare gerne vil udnytte alle sine rum til fulde!

 

For soveværelset er et af de vigtigste rum. Du tænker måske ikke så meget over det, men i gennemsnit vil et 75-årigt menneske have sovet næsten en tredjedel af livet- det svarer til hele 24 år brugt i soveværelset!

Derfor kan man med fordel argumentere for, at indretningen af soveværelset er noget af det vigtigste i dit hjem. Det skal være funktionelt, men stadig se godt ud!

 

Inspireret? Gør drømme til virkelig, og få sat et mere personligt præg på ikke bare soveværelset, men hele huset. En verden af muligheder venter derude på dig- Se mere på https://markwaldorf.dk

Leave a Comment