Skab den perfekte stemning med en udendørs lounge hjørnesofa!

annonce

Det er sommer, og vi rykker udendørs! Men vejret i Danmark er foranderligt. Den ene dag skinner solen, det er varmt, og du har kun lyst til at tage til stranden. Og den anden er det overskyet, og du skal finde en skaljakke frem, så du kan holde varmen.

Men uanset hvordan vejret arter sig, så kan du hele tiden få glæde af en udendørs lounge hjørnesofa! Den kan du bruge uanset vejr og vind. Og der er jo ikke noget bedre end at nyde den friske luft udenfor!

Din nye sofa bliver rammen om dit udendørs liv.

Når først din udendørs sofa er på plads, bliver den til din nye dagligstue!

Om vinteren kan du tage en kop kaffe, et tæppe og en stor jakke på, og sætte dig udenfor på en kold solskinsdag, og drømme dig tilbage på skiferien til Alperne. Trække vejret dybt ind, lukke øjnene og mærke den kolde vinterluft helt ned i lungerne.

Og om foråret vil du begynde at tage morgenkaffen på terrassen i din sofa – måske du endda vil spise morgenmad i sofaen på terrassen. Det vil stadig være nødvendigt at have en hue på og et tæppe om dig. Men du kan mærke foråret i luften, og det vil være som om, luften bliver lidt friskere.

Så bliver det sommer, og du spiser alle dine måltider udendørs – gerne med kød på grillen. Og du kan invitere vennerne over til drinks på de lange lune sommeraftener – og hvis det bliver lidt køligere, kan I lægge et par brændeknuder i bålfadet, og stadig nyde stemningen og det udendørs liv omkring din udendørs sofa.

Sofaen bliver omdrejningspunktet om dit udendørs liv. Den står bare klar til at tage imod dig, når du har lyst til at komme ud efter et øjebliks frisk luft.

Din sofa kan holde til det danske vejr.

Men hvad nu med hynderne, tænker du sikkert. Hvis jeg skal gå og tage dem af og på hele tiden, får jeg jo aldrig brugt min sofa. Jeg gider jo ikke tage dem frem, hvis jeg kun skal have en enkelt kop kaffe.

Vær ikke bekymret! Din udendørs sofa er lavet af robuste og vejrbestandige materialer, så du skal ikke tænke på besværet med at tage hynder ind og ud fra haven. Hvis det er besværligt, får man det netop ikke brugt, og ideen er netop at det skal være så let som muligt for dig at nyde det udendørs liv.

Så lad kun sofaen blive udenfor året rundt. Den kan ikke bare klare det – den er bygget til det.

Nyd den friske luft i din sofa året rundt.

Med din udendørs lounge sofa kan du opleve loungestemningen, du kender fra når du går i byen – eller du kan få en stille og rolig aften under et tæppe, hvor du bare oplever mørket falde på. Eller du kan tage en kop kaffe med din familie eller din partner, og tale om dagen der er gået.

Du vil få en masse nye muligheder med sofaen, så nu er det bare om at gå på opdagelse!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *