Giv soveværelset en makeover

Annonce

Er soveværelset ved at trænge til at blive lavet lidt om? Det har måske ikke rigtig ændret sig alt for meget i et godt stykke tid? Soveværelset er måske et af de rum, som mange har en tendens til at glemme, når det kommer til indretning, da det primært er et rum, som man selv skal være i – man viser det ikke frem på samme måde som eksempelvis stuen og køkkenet. Men nu er tiden vist kommet til, at også soveværelset skal være rigtig hyggeligt. Få tips til hvordan det foregår herunder.

En ny farve på væggene

Den hurtigste måde at give et rum et nyt udtryk på er ved at give det en klat maling. Gamle, slidte og triste vægge kan hurtigt få helt nyt liv, hvis de bare lige blive malet i en ny og spændende farve. Man kan sagtens holde det til noget nedtonet som hvid, men hvis man virkelig vil se forandring, så er det ret friskt med en farve, der er lidt mere vovet, og som virkelig kan give soveværelset det liv, det mangler. Så find det maling, som vil passe bedst til soveværelset og se det forandre sig på et splitsekund.

Nye lagner, sengetøj og puder

Sengen er også en ting, som godt kan komme til at se lidt kedelig ud i længden. Især hvis man bare et par dyner og puder med kedeligt sengetøj på. Her kan man prøve at skifte de gamle lagner og det gamle sengetøj ud med noget nyt i spændende mønstre eller farver. Man kan også købe nogle ekstra pyntepuder, som kan ligge op ad sengegavlen. Det vil i hvert fald give et mere indbydende udtryk, og måske endda fornemmelsen af at være på et dejligt hotel med en flot opredt seng.

Gode opbevaringsløsninger

Hvis noget af det, der fylder meget i forhold til at gøre det gamle soveværelse mindre pænt, er rod og at mange ting står fremme, så kan man også hurtigt gøre soveværelset mere stilet og roligt, hvis man finder nogle bedre opbevaringsløsninger. Hvis man eksempelvis kan finde en form for opbevaring, som kan lukkes til – det kunne være nogle skabe med låger eller skydedøre – så vil man give sig selv muligheden for at gemme alt rodet væk, så det ikke forstyrrer på soveværelset. På den måde får man et mere ryddeligt og roligt rum, og det er der mange, der foretrækker, at soveværelset er.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *