Det kan være svært at finde det helt rigtige møbel til indretningen. Alt efter hvilken indretningsstil man har, findes der rigtig mange forskellige forretninger og muligheder. Også når det kommer til sofaborde. Et sofabord er med til at danne rammerne om de hyggelige aftener i sofaen, og desuden kan de i stor grad komplimentere sofaen og ikke mindst hele rummets stil.

Men hvordan vælger man det rette sofabord, der skaber det perfekte udtryk i stuen og samtidig udstråler personlig stil med et moderne element? Læs med her.

Find et bord der passer til din indretning

Rigtig mange danskere er efterhånden hoppet med på den nordiske/skandinaviske indretningsmode. Det vil sige rustikke materialer, neutrale og monotone farver og masser af hygge. Denne indretningsstil er med til at skabe associationer til naturens elementer, og kan være både yderst funktionelt og varm og indbydende på samme tid. Det er også nemt at sætte sit eget personlige præg på stilen i form af en gennemgående farve for at bryde det monotone, billeder, planter eller arvemøbler eller antikviteter.

Er man en af dem, der er hoppet med på denne bølge, er man nok bekendt med de rustikke materialer, der går igen indenfor denne indretningsstil. Materialer så som sten, beton, marmor og træ er oftest anvendt. Et godt bud på et rustikt møbel til stuen kunne således være et af de yderst populære plankeborde.

Mange har allerede fundet plads til et plankebord i form af et spisebord i hjemmet. Disse borde er blevet meget eftertragtede, og kan have forskellige udtryk alt efter typen af træ, størrelsen og materialet af bordbenene. Et planke sofabord kan på samme måde give stuen et anderledes og rustikt udtryk, der udstråler varme og hygge.

Giv dit bord personlighed

Da træ er forskelligt alt efter hvilken sort, der er tale om, kan man vælge den type planke sofabord i træ der afspejler ens personlige stil og personlighed bedst. Udover plankerne, som vil have et forskellige udseende i hvert bord, kan man også vælge et bord, der er behandlet med en speciel olie eller lak, så farven på bordet også ændrer sig. Det er derfor muligt at finde et bord der passer perfekt til farverne og de øvrige materialer i stuen.

Derudover kan man også vælge hvilke bordben, bordet skal have. Materialer som metal giver bordet en mere rå udstråling, mens bordben i træ er med til at give bordet en mere elegant og naturlig udstråling. På den måde kan man gøre sit bord helt unikt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *