Det er blevet efterår i Danmark, og det betyder, at vi opholder os mere indendørs. Derfor lægger du måske også ekstra mærke til, at sofaen er ved at være godt slidt, eller at sengen trænger til en udskiftning. Det er heldigt, for det er snart Black Friday, og så er der rigtig mange penge at spare.

Køb møbler med stor rabat

Møbler er én af de helt store udskrivninger i privatøkonomien. Uanset, om det sofaen, spisestuemøblerne eller sengen, der trænger til at blive udskiftet, kan det hurtigt blive en dyr omgang. Især hvis du gerne vil have fat i nogle ordentlige kvalitetsmøbler.

Gå allerede nu i gang med at kigge efter de møbler, du gerne vil have, men vent med at købe dem til d. 23. november, hvor det er Black Friday. Her kan du højst sandsynligt finde de ønskede møbler med store rabatter.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk udsalgsdag, der holdes dagen efter Thanksgiving. Her skydes juleudsalget i gang med nogle vanvittige tilbud, og tilstandene foran varehusene og ved åbning beskrives som krigslignende. Folk kommer til skade i kapløbet og bliver voldelige for at få fingre i de absurde tilbud. Ting som elektronik og hvidevarer foræres nærmest væk i begrænsede mængder.

Danmark har også taget traditionen til sig, men ikke i et lige så vidt omfang. Mange butikker og webshops deltager i udsalgsdagen, der typisk består af få rigtig gode køtilbud og faste procenter på hele eller dele af sortimentet. Mange vælger eksempelvis at køre med -25% denne dag.

Det er alle typer af butikker, der deltager, så uanset om du mangler en sovesofa, en ny mobil, et bestemt par jeans eller en bedre tørretumbler, kan du med sikkerhed få det med en fin rabat denne dag.

Køb en sovesofa

Mangler du en sofa til stuen eller en seng til gæsteværelset eller teenageværelset, bør du overveje en sovesofa. Tidligere var sovesofaer forbundet med ringe komfort, men i dag findes der mange sovesofaer af høj kvalitet, som bestemt kan måle sig med traditionelle boksmadrassenge.

En sovesofa kan med sine to funktioner være en pæn og praktisk løsning. Om dagen kan den bruges som sofa, der giver mere gulvplads, og som er god at sidde i, når der ses tv eller spilles PlayStation. Om natten fungerer den som en udmærket seng med plads til to personer.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *