Annonce

Vi har nok alle prøvet at op med fugtigt sengetøj eller været forstyrret af sved i løbet af natten. Hvis det er et hyppigt problem for dig, er der heldigvis ting som du kan gøre. Læs mere her.

 

Døjer du med nattesved?

Få ting er mere irriterende end at vågne med fugtige. Så skal de skiftes og du skal selv en tur under bruseren. Men nattesved påvirker ikke kun din morgen, men også dine nætter. Din nattesøvn kan nemlig blive forstyrret, når du har det varmt. Du får sværere ved at falde i søvn og din søvn bliver også mere urolig. Derfor er det vigtigt, at du kan holde din krop afkølet om natten. Læs mere og se hvordan noget så enkelt som silkedyner kan hjælpe dig.

 

Det rette sengetøj

Sengetøjet spiller en stor rolle, hvis du gerne vil undgå nattesved. Derfor bør du vælge sengetøj i åndbare materialer. De kan nemlig hjælpe med at lede varme væk fra din krop, når du sover. Det er ikke ensbetydende med, at du så ligger og fryser – det er kun den varme, som er i overskud, der bliver ledt væk. Det giver en mere behagelig soveoplevelse uden nattesved. Naturmaterialer er som regel mere åndbare end syntetiske. Derfor er silkedyner et oplagt valg, hvis du leder efter åndbart sengetøj.

 

Luft ud inden sengetid

Soveværelset bør heller ikke være for varmt, inden du går i seng. Det kan gøre det sværere at falde i søvn og risikoen for nattesved større. Gør det derfor til en vane at lufte ud inden du går i seng – gerne i mindst 10 minutter. Du kan med fordel åbne vinduerne, inden du børster tænder og laver din aftenrutine foran spejlet. På den måde er rummet dejligt afkølet, når du kommer tilbage. Generelt bør temperaturen i soveværelset være omkring 18 grader. Det giver den bedste soveoplevelse.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *