Sådan finder du komfortable sovesofaer

Annonce

Vil du gerne spare plads i hjemmet og erstatte den klassiske sofa eller gæsteseng med en komfortabel sovesofa? I dag kan du sagtens få komfortable sovesofaer, der kan levere samme komfort som en almindelig seng. Det er bare et spørgsmål om at vælge den rigtige model.

I denne artikel kan du blive klogere på dine muligheder, hvis du ønsker dig en komfortabel sovesofa. Du får også tips til at sikre, at komforten bliver så høj som muligt.

Hvad er en komfortabel sovesofa overhovedet?

Komfort er ikke det samme for alle mennesker. Hvad én person synes, er en komfortabel sovesofa, kan for andre være dårlig at sove i. Det er derfor vigtigt, at du finder ud af, hvad der er komfort for dig.

I langt de fleste tilfælde er det madrassen i sovesofaen, der afgør komfortniveauet. En god madras med fjedre, der toppes af med en topmadras, vil føles mere som en seng end en sofa med skummadras. Derfor bør du først og fremmest tjekke hvilken type madras, sovesofaen er udstyret med.

Når du skal finde komfortable sovesofaer, kan du starte hos Bedre Nætter.

Komfortabel sovesofa – nem at slå ud

En komfortabel sovesofa skal også være nem at slå ud, når det bliver nødvendigt. Der er forskel på, om du hovedsageligt skal bruge sovesofaen til siddepladser og en sjælden gang imellem gæsteseng, eller du skal sove fast på sovesofaen som et alternativ til en seng.

Hvis du ofte skal slå din komfortable sovesofa ud, bør du tjekke mekanismen, så du uden problemer selv kan rette sengen til uden hjælp. På den måde minimerer du besværet inden sengetid, så du hurtigt kan komme under dynen, når det gælder.

Husk topmadras, dyne og puder for ekstra komfort

Udover en god indbygget madras betyder også topmadrassen noget for komforten. En topmadras ligger øverst i sengen, og det er også den, kroppen er mest i kontakt med gennem nattesøvnen.

Du kan få topmadrasser i flere størrelser og med forskellige ekstra funktioner som kølende eller ekstra isolerede effekt. Derfor kan du også tilpasse din komfortable sovesofa, så den bliver optimal at sove på for dig og/eller dine gæster.

Nogle sovesofaer har praktisk opbevaring indbygget, hvor du kan have plads til ekstra sengetøj og evt. topmadras. Det gør det nemt at gemme sengetøjet væk, når sovesofaen skal bruges til siddepladser i dagtimerne. Når mørket falder på, kan du nemt trylle sofaen om til en komfortabel soveplads.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *