Dette indhold er sponsoreret

Når man snakker hygge, er det ofte stuen, der bliver nævnt. Dette er ikke uden grund, da det er i stuen, man slapper af og lader op efter en lang dag på jobbet. Derfor kan det være en god idé at have en hyggelig krog i stuen, hvor man kan sidde med en kop te. En hyggekrog behøver ikke at være stor – faktisk kan det være mere hyggeligt med en mindre krog, da det giver en mere intim stemning. Du kan enten indrette krogen med møbler, du allerede har eller investere i nye møbler såsom en mistral reol. Husk dog på, at hygge ikke handler om materielle ting. Selvom du ikke har de dyreste møbler, kan du sagtens skabe hygge.

Indret stuen med hygge og komfort for øje

Når man indretter stuen, er det vigtigt også at have komfort for øje. For det første skal man sikre sig, at der er plads til at slappe af – både i form af en sofa, for eksempel en stressless sofa eller lænestol, men også plads til at putte sig ind under et tæppe på gulvet. Det er nemlig ikke alle, der kan lide at sidde på en sofa hele tiden. Man skal også sørge for, at der er plads til TV’et, hvis man gerne vil have mulighed for at se film. Yderligere skal man også huske puder og tæpper til sofaen. Det giver den helt rigtige hyggestemning i stuen.

Sådan skaber du ro og harmoni i din stue

Når man skal have ro og harmoni i sin stue, så er det vigtigt, at man først og fremmest har et roligt udtryk. Dette kan man opnå på flere måder, men en af de mest effektive metoder er nok at vælge en farvepalet, som er rolig og neutral. Man kan eksempelvis vælge hvid, grå og beige til at dominere farverne i ens stue. Derudover kan man undgå at have for mange ting i sin stue – både møbler og nips på hylderne.

Gør din stue personlig med billeder og pynt

Når man skal pynte sin stue, så er det vigtigt at tænke over, hvilken stil man gerne vil have. Mange vælger at have en bestemt farve eller stil på deres vægge, som de så bygger videre på med resten af indretningen. Nogle foretrækker dog at have helt neutrale vægge, da dette giver mulighed for at skifte ud i pynt og billeder alt efter humøret eller årstiden. Har man en bestemt farve på væggene, kan man overveje om denne skal fortsættes i resten af indretningen. Billeder er ofte et hit. Især hvis de har en betydning for den person, der bor der.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *