Uncategorized

Sådan finder du den rigtige computer

Reklame: Er din gamle computer blevet langsom eller trænger til en opgradering? Eller har du fået et nyt behov for brug af din bærbare computer i form af eksempelvis nyt studie? Så kan du her få hjælp til at træffe det rette valg i forhold til din nye bærbare computer, således du får en computer, der passer til netop dit behov, og dermed ikke får købt en model, der er utilstrækkelig i forhold til de opgaver, du skal bruge din nye computer til. Du kan også finde flere råd på surrender-crew.dk.

 

Skærmstørrelsen

Noget af det første du skal gøre op med dig selv, når du skal vælge bærbar, er hvilken størrelse du har brug for. Det handler om at finde den rette balance mellem ydelse og mobilitet – Har du eksempelvis brug for at have den bærbare med på farten, i tasken eller lign. kan man foretrække en mindre model på 13” eller 14” – Her er vægten ofte også tilsvarende lav. 15,6” kan også være en mulighed, og giver chancen for at få en lidt stærkere PC, end hvad der ellers findes på markedet i de mindre modeller. Skal du derimod bruge en bærbar til kontoret, kan 17,3” ligeledes være en god mulighed, da du får en god, stor skærm, der er behagelig at kigge på.

 

Batteritid

Hvis du har behov for ofte at medbringe din bærbar på farten, på studiet eller lign. kan det være en fordel med lang batteritid. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvorvidt din bærbar ofte kommer til at stå derhjemme på skrivebordet, hvor der er strøm tilgængeligt, eller om du ofte tager den med dig. De fleste PC producenter opgiver allerede batteritiden på deres bærbare computere, og giver dig dermed en rettesnor at gå efter. Batteritiden afhænger altid af din bærbares hardware og de opgaver, du bruger computeren til.

Leave a Comment