Sådan får du mere energi til kontorarbejdet

Annonce

Der er i dag flere og flere af os, der bliver beskæftiget på et kontor – og det med god grund. Her er der nemlig tale om noget, som der konstant bliver behov for flere hænder inden for, blandt andet fordi det online univers vinder større indpas, og det skal varetages via en kontorstilling.

Kontorarbejdet kan dog også være hårdt for især kroppen, idet man sidder stille i den samme stilling flere timer hver dag, og derfor er det vigtigt at finde den rette energi til at komme gennem arbejdsdagen.

Sørg for at få din nødvendige søvn

Og det kan du gøre på en lang række forskellige måder.

For det første bør du sørge for, at du er frisk og udhvilet hver morgen, når du møder op til dit kontorarbejde. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer din gode søvn, hvorfor det for eksempel er en god ide med en ordentlig seng, der tilgodeser den komfortabel nattesøvn – hver nat.

Du bør derfor finde den seng, der passer til dig, hvad end der er tale om en boksmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng og yderligere sørge for at skifte din seng ud, hvis den har for mange år på bagen. Efter flere år vil den nemlig ikke længere støtte din krop.

Det er vigtigt med fokus på ergonomien

Dernæst skal du have et godt kontormiljø, hvor der blandt andet er fokus på ergonomien. Når du sidder meget ned, skal din krop tilgodeses, og derfor er det for eksempel vigtigt med nogle ordentlige møbler.

Det kan være et skrivebord, der kan hæves og sænkes, så du kan få noget bevægelse ind i din hverdag, og det kan være en kontorstol, der passer til den måde, som du sidder på. Sørg især for at den kan indstilles og reguleres i ryg og højde og eventuelt også, at den har armlæn, så du kan hvile i dine arme.

Tag dig godt af dig selv

Sidst men ikke mindst er det vigtigt med en sund livsstil. Du bør derfor sørge for at få en sund og varieret kost hver dag, regelmæssig motion og i det hele taget passe godt på dig selv. Det gør du også ved at lave nogle af de ting, som du holder af, hvorfor du også skal sørge for at få noget selvforkælelse og hverdagsluksus.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *