Opgrader teenageværelset med den rette indretning

Annonce:

De fleste teenagere tilbringer meget tid på værelset med at sove længe, lave lektier, se fjernsyn eller serier og måske game på deres computer. Derfor skal teenageværelset også være et rart sted at opholde sig for familiens teenager.

Det kræver den rette indretning, der måske nogle gange skal være lidt multifunktionel, hvis værelset ikke er så stort. I disse sammenhænge kan det f.eks. være rart med en sovesofa og nogle akustikprodukter, der både giver rar lyd og måske også har en anden funktion.

Skab god stemning

Hjemmet skal være en sikker base for alle i familien. Derfor er det også vigtigt at der er mulighed for, at man sommetider kan være alene. For teenagere kan det f.eks. være på deres værelse. Det kræver dog, at deres værelse er et rart sted at være.

Det kan man f.eks. sikre sig, at det er, ved, at man maler væggene i de farver, teenageren allerhelst vil have. Samtidig kan det også være en god idé at gøre det lidt hyggeligt med nogle nipsting, der passer til personligheden. Derudover kan man tilføje et eller flere akustik produkter til værelset. De kan både være med til at skabe en behagelig akustik på værelset og minimere støj.

Noget andet, der kan være med til at skabe hyggelig stemning på værelset er nogle puder og måske nogle lyskæder. Det kommer dog selvfølgelig helt an på, hvad værelsets beboer er til. Hvis man ikke bryder sig om lyskæder, synes man nok ikke, at de gør værelset mere hyggeligt.

Vælg smarte løsninger

På teenageværelset skal der ofte være plads til mange forskellige ting, og der skal være mulighed for at udføre mange forskellige gøremål derinde. Derfor kan det være en god idé med en sovesofa, så der både er mulighed for at sove og have sofahygge på værelset.

En anden smart løsning kan være et skrivebord med en form for opbevaringsplads. På denne måde kan man udnytte noget af pladsen under skrivebordet til noget fornuftigt. Så kan teenageren både sidde ved skrivebordet og lave lektier og samtidig have plads til nogle af alle de ting, man nu har på sit værelse som teenager.

Savner man stadig mere opbevaring, kan man også udnytte pladsen under sovesofaen eller sengen til opbevaring. Her kan man f.eks. vælge at købe bedrollers, så man let kan rulle plastikkassen ud, når man skal bruge indholdet af den. Så er det ikke besværligt at få fat i, selvom det er under sengen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *