Dette indhold er sponsoreret

 

De fleste har været der. Man starter med at flytte hjemmefra i sine unge år, typisk som studerende, til en mindre bolig eller måske et bofællesskab. Som regel har man ikke meget plads, og man har kun de mest nødvendige møbler, en seng, et skab og måske et lille bord. Med tiden flytter man videre og prøver noget forskelligt, indtil man måske en dag skal prøve kræfter med sit første  boligkøb

 

Plads til det hele

Det er ikke fedt, at skulle mase sine møbler ind i et småt kælderrum eller være nødsaget til at leje en opbevaringsboks til dem. Gennem årene får man flere og flere ting og sager, og det er svært, at skulle af med noget, fordi man ikke længere har plads. Og hvis du står og skal flytte sammen med en kæreste, giver det kun endnu en udfordring, for så kan der pludselig være mange møbler, man skal have med videre. Dette kan dog også være en fordel, da I så har noget at vælge imellem. Hvis du stadig tænker, at det er svært at få plads til det hele, så kan en simpel ommøblering af din lejlighed eller dit hus gøre en verden til forskel. Hvis du samtidig tager dig tid til at gennemgå dine ting og sortere dem, kan det hjælpe til følelsen af at få mere plads.

 

Sortér og find ud af, hvad der er vigtigt

Når man flytter, finder man ofte ud af, hvor mange ting, man faktisk har. Det er en god idé at sortere tingene, før du flytter, så du ikke bruger unødvendig plads på at transportere ting, du alligevel ikke skal bruge. For mange kan det være en svær og uoverskuelig opgave, at kigge den private beholdning igennem, men det kan bestemt være værd at forsøge. Der er flere måder, hvorpå du kan vurdere, hvorvidt du skal beholde en ting eller et møbel. Det kunne være ud fra dets affektionsværdi, det vil sige den følelsesmæssige betydning genstanden har, eller den økonomiske værdi. Du kan også overveje, hvor tit du bruger tingen, og om den har en nyttig funktion. Næste step er så at skille dig af med tingene. Det, du ikke længere skal bruge, kan du sælge videre på internettet eller spørge bekendte, om de vil overtage. Så kan andre få glæde af de ting, som du også engang havde glæde af. Ellers har kommunen storskraldsordninger, som du alltid kan benytte.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *