Annonce:

Hader du, når du kommer hjem lidt halvsent på en vinteraften, og der er kulsort på havegangen, der fører dig om til bryggersdøren? De færreste bryder sig om at gå alene i mørket, og selvom du er på din egen matrikel, kan det godt føles lidt utrygt en gang imellem.

Men der er heldigvis ting, man kan gøre ved det. Det kan være, du ikke bryder dig om udseendet af lamper, der hænger på væggen. Så kan overveje, om ikke indbygningsspots er noget, du vil kunne lide.

Indbygningsspots er meget diskrete, og du ser dem kun, når du specifikt kigger op i udhænget, eller naturligvis lyset fra dem, når de er tændt. Til udendørs spots kan du med fordel få installeret sensorer, så de tænder, når du går forbi. Det gør også, at du kan se, hvis der kommer gæster, og det lyser op udenfor.

Spots i hjemmet

Spots kan fungere lige så godt indendørs som udendørs, det handler bare om at finde de rette. De spots, der er udviklet til indendørs brug, har ofte den funktion, at du kan regulere deres styrke. Hvis de for eksempel sidder under overskabene i køkkenet, er det meget rart, at du kan skrue op og ned for dem, alt efter hvad du laver. Det er ikke sikkert, du har brug for fuld belysning, hvis du bare står og nyder en kop te, men hvis du skal lave noget, hvor der skal læses en opskrift eller en vejledning, er det rart virkelig at kunne se, hvad man laver.

Spots fungerer godt i alle rum. Hvis I har et meget stilrent og minimalistisk soveværelse, er det en god tilføjelse. Spots fylder intet i rummet, så hvis du ellers har det lidt stramt med at hænge en stor lampe op, der tager plads, er her en udmærket løsning.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *