Uncategorized

Gode indretningstips til dig med et mindre værelse

Det er ikke alle der er så heldige at have en kæmpe lejlighed på 150 m2. For nogle kan det være noget af et Tetris-puslespil at få alle sine møbler til at have plads på sit værelse, og det kan være en frustrerende proces.

Og har du mange møbler kan det ende ud i alligevel at føles som om, at der absolut ingen plads har, og lejligheden føles som et kosteskab hvor du skal gå sidelæns for at bevæge dig mellem din seng og dit bord.

Det er ikke et hjem man kan leve særlig længe i. Indretning på et mindre værelse er dog ikke umuligt og der findes faktisk en masse gode tips til hvordan du allerbedst indretter et mindre værelse, så det føles mindre som et kosteskab og mere som et hjem du vil være stolt over at invitere dine venner hjem til.

Spar på pladsen med en sovesofa

Sengen er ofte hvad der tager en del af pladsen på dit mindre værelse. Det er ikke nogen overraskelse hvis du ikke har lyst til at nedgradere til en enmandsseng, da den bliver træls at sove i, i længden, og det aldrig er sjovt at skulle være forsigtig hver evig eneste gang du vender dig.

Der findes dog andre løsninger. En sovesofa er fx et fantastisk alternativ til at spare på pladsen i dit hjem og samtidig kunne sove i en dobbeltseng.

Når sovesofaen slås op har du endda en dejlig sofa du kan være mere komfortabel ved at lade dine gæster sidde i når de kommer på besøg.

Det eneste en sovesofa kræver er selvfølgelig at du klapper den op og i når du står op og når du skal i seng. Men der er en lille pris at skulle betale for al’ den ekstra gulvplads som en sovesofa kan give dig.
Det lyder måske ikke som meget, men bare det lille stykke gulv der bliver tilgængeligt når sovesofaen er slået op, kan gøre vidundere for et rum, og få det til at virke meget større end det egentlig er.

Sov bedre med mørklægningsgardiner

At være klemt inde på et lille værelse kan godt tage på psyken. Det kan give en klaustrofobi, og et lille værelse kan gøre en hurtigere ensom, end hvis man bor i en stor og luftig lejlighed.

Det er derfor ekstra vigtigt at du får dig de 8 timer du skal have hver nat, og at det bliver nogle gode timers søvn.

De fleste har svært ved at sove når det er lyst. Et lyst værelse og gennemsigtige gardiner kan være gerningsmanden bag at du vågner flere gange om natten. Er dette tilfældet for dig bør du investere i nogle mørklægningsgardiner.

Den effektive afskærmning kan sikre dig tydelig forhøjelse i din kvalitet af nattesøvn og risikoen for at du bliver vækket af irriterende lys fra biler udenfor, vil blive reduceret drastisk.

Nattesøvn er vigtigt, og ekstra vigtig bliver den i situationer hvor du er psykisk følsom. Er du lige flyttet ind på et mindre værelse, kan dette være tilfældes og mørklægningsgardiner er derfor en oplagt investering.

Indholdet er sponsoreret.

Leave a Comment