Måske ved du det ikke, men en sovesofa kan være lige det, der mangler for at gøre din bolig komplet. Er du stadig ikke helt overbevist? Hold på lidt endnu.

Før du køber en ny sovesofa

Inden du investerer i en ny sovesofa, er det en god idé at tjekke markedet. Tager du tid til at læse andres anmeldelser, ender du ikke ud med en sovesofa, der er alt for hård, eller som ikke kan tåle at børnene hopper i den, for det skal anmeldelserne nok afsløre for dig.
Har du fundet drømmesovesofaen, så husk at sammenligne priserne hos de forskellige butikker. Hvis der er flere kæder, der sælger denne type sovesofa, kan du let spare mange penge ved at bruge lidt ekstra tid på research.
Hvis du finder den helt perfekte model, men du indser, at du lige mangler en økonomisk indsprøjtning til din nye investering, så få hjælp hos Monni.

Tre grunde til at købe en sovesofa

Står du og leder efter nogle argumenter til at overbevise kæresten om, at en ny sovesofa vil være verdens bedste investering, så får du tre til fri afbenyttelse lige her.

  • En sovesofa rummer, som navnet afslører, to funktioner: seng og sofa. Med købet af en sovesofa får I altså en fin sofa til at pynte i et rums samlede indtryk, og skulle der komme overnattende gæster på besøg, har I hurtigt et par ekstra sengepladser til rådighed, uden at I behøver at have en gæsteseng stående udelukkende til det formål.
  • Vælger I en sovesofa med chaiselong, får I også ekstra opbevaringsplads, da sovesofaer med chaiselonger ofte har ekstra rum indbygget i selve chaiselongen. Den ekstra plads kan I for eksempel bruge til de dyner og puder, som dine overnattende gæster skal bruge. Ved købet af en sovesofa behøver I altså ikke afsætte et helt rum til gæsteværelse. En sovesofa er derfor en oplagt investering, hvis I bor et småt sted, eller hvis I hellere vil bruge det ekstra værelse på for eksempel et walk-in closet eller måske et ekstra børneværelse.
  • Sovesofaen er også en god investering til teenageværelset. Når der er venner på besøg i dagtimerne, kan sovesofaen fungere som sofa og et sted at hænge ud, mens den lynhurtigt kan laves om til seng, når det bliver tid til de otte (eller for teenageren 12) timers søvn.

Fordommen om at sovesofaer er dårlige at sove i hersker til stadighed. Dette passer dog ikke længere, da der lægges stor vægt på, at netop sovekomforten er i top i de sovesofaer, der produceres i dag. Du skal derfor ikke være nervøs for at gå på kompromis med hverken gæsternes eller din egen teenagers søvnkvalitet, hvis du vælger at købe en sovesofa. Uanset om du sætter design, komfort, funktionalitet eller en kombination af alle tre højest, så findes der uden tvivl en sovesofa, der passer dig og dit hjem perfekt. Bliv inspireret af det store udvalg her på siden.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *