Annonce: Hvis du skal til at studere og flytte hjemmefra, kommer du til at leve på et noget strammere budget end hjemme ved dine forældre. Du skal selv betale huslejen, møblerne, maden og alt andet til dagligdagen. Det skal gøres med en relativt lav indkomst i form af SU og måske lidt ekstra fra et studiejob. Derfor kan det være svært at få tingene til at løbe rundt, hvis du gerne vil have lov til at leve livet lidt også. Du får 3 tips til, hvordan du kan spare penge her, hvis du er studerende.

1.    Drop fitness og tag cyklen

Det er selvfølgelig klart, at du gerne vil være i god form. Det behøver dog ikke indebære et dyrt medlemskab til et fitnesscenter. Du kan sagtens træne uden at bruge en masse penge. Du kan for eksempel cykle alle steder, frem for at tage busser og andet offentlig transport. På den måde sparer du også penge på transport.

2.    Prøv måltidskasser

Madbudgettet er ofte en af de poster, som trækker en del flere penge, end du selv er klar over. Det kan være svært at holde overblik over, hvor meget der egentlig bruges, og supermarkederne ligger ofte op til impulskøb. Derfor kan du faktisk spare en del penge ved at prøve måltidskasser, hvor ingredienser og alt er med. Du kan finde forskellige måltidskasser hos måltidskasse.com.

3.    Del dine streamingtjenester

De færreste kan leve uden streamingtjenester, og det kan hurtigt blive en meget dyr udgift. Det er dog en af de poster, som du let kan skære lidt ned på. Hvis du deler dine streamingkontoer og regninger med nogle venner eller familie, kan du få prisen meget ned. Der er flere og flere af tjenesterne, som tilbyder muligheden for flere brugere på en konto, så I let kan dele uden at komme på tværs af hinanden.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *