Innovation Bragi

bragi-innovation-sovesofaPå udkig efter en kvalitetsfuld og veldesignet sovesofa? Innovation Bragi er et stærkt valg. Den har et yderst kreativt design og ligner i virkeligheden slet ikke en sovesofa, når den står i sin sofaform, men du skal ikke lade dig narre – den er forrygende som både seng og sofa.

Der er mange gode grunde til at se nærmere på en sovesofa, og hvis du allerede har besluttet dig for at gøre dette, handler det egentlig bare om at finde den rette model. Vi har flere forskellige anbefalinger her på siden, men hvis du er typen, der går op i at kombinere design og funktionalitet så godt som muligt, er Innovation Bragi et yderst oplagt valg.

 Billigste forhandler: [afpreseller id=”6″]

Mulige farver: Grå og Indigo

Prissammenligning

[afp id=”6″]

 

Specifikationer Bragi

  • 140 x 200 cm – en god størrelse
  • Håndlavet madras lavet i Danmark
  • Madras med 12 cm posefjedre
  • Moderne, innovativt design
  • Unikt udseende, når den er udslået

Ja, alt i alt må vi igen bare slå fast, at denne sovesofa er et oplagt valg for enhver, som har design som førsteprioritet. Innovation Bragi er en utrolig lækker model, der passer perfekt til enhver stue eller gæsteværelse. Sovesofaen er lavet af danske designere og bærer derfor også præg af det kendte & moderne skandinaviske look, der er simpelt og revolutionerende på samme tid. Sofaen har en smuk grå/indigo farve og ser godt ud i stort set alle omgivelser.

Størrelsen på 140 x 200 cm kan betegnes som udmærket – i hvert fald for en sovesofa! Der er plads til to personer, når den er udslået, og det er sådan set også markedets standard. Til gengæld skiller sofaen sig en smule ud ved at have en knaldgod madras, der er lavet i Danmark og udstyret med 12 centimeter posefjedre, hvilket sikrer en god oplevelse, når du ligger og sidder på den.

Overordnet set tilbyder denne sovesofa altså positive ting på de mest relevante punkter – nærmere bestemt design, funktionalitet og komfort. Her hos Sovesofaen.dk anbefaler vi den kraftigt, hvis du ønsker en sovesofa af høj kvalitet til en god pris.

https://www.youtube.com/watch?v=_PKgstSzZck

Guide til sovesofaer: Sådan finder du den rigtige

Vi tjekker altid en række ting igennem, inden vi anbefaler en sovesofa. For at du er bedre rustet, hvis du selv skal ud at kigge på sovesofaer inden for en nær fremtid, deler vi gerne vores tips, således du finder det bedst mulige produkt til den bedst mulige pris.

Faktisk er det ikke så svært. Det handler egentlig bare om at finde et produkt, som designmæssigt lever op til dine krav og som er lavet af kvalitetsmaterialer. Du kan oftest se en oversigt over materialer og specifikationer hos forhandleren. Derudover er det naturligvis relevant at se på størrelsen, og ikke mindst hvorvidt det er muligt at modificere sovesofaen på en personlig måde, hvis det skulle blive nødvendigt.

Du bør hermed være i stand til at identificere en god sovesofa på egen hånd! Du kan selvfølgelig også bare vælge at følge vores anbefalinger. Igen må vi bare understrege, at Innovation Bragi er en rigtig god sovesofa, som uden tvivl er et par overvejelser værd.

Du kan blive klogere på sovesofaer ved at gå til Sovesofaen.dk.